خلاص انتهينا
عضو
رقم العضوية : u54 من أقوالي : أو أختار هذا لتحرك .أفقي الجنسية : نقاط : 22228 السمعة : 5
| موضوع: بيكاتا بالمشرم 2012-03-30, 4:12 pm | |
| الشيف ... احمد الشرقاوى ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ طريقة عمل البيكاتا بالمشروم ( عيش الغراب ) ارجوا ان تنال اعجابكم فهي لذيذة وبسيطة المقادير ـــــــــــــ نصف كيلو لحم مقطعةشرائح + كوب كريمة لباني + كوب مشروم + بصلة مقطعة صغير جدا + نصف كوب سمن مخلوط بزيت + دقيق + ملح وفلفل اسود مطحون + 2 كوب ماء ــــــــــــ الطريقة: تتبل اللحم بالملح والفلفل وتغطي بالدقيق يسخن الزيت والسمن في صينية ونحمر اللحم حتي يأخذ اللون الذهبي نرفع اللحم من الصينيه ونضع البصل حتي يصبح ذهبي اللون فنضيف المشروم ( عش الغراب ) ونستمر في التقليب حتي يبدء المشروم في التشويح (بدايه تغير اللون) بعدها نضيف الكريمة ونقلب دقيقتين ثم نضيف كوبين الماء وعندما يغلي الخليط تضيف اللحم مرة اخري ومكعب مرقة الدجاج ونتركهم علي النار حوالي نصف ساعة حتي يتماسك السائل الذي ينضج فيه اللحم وتقدم بالهناء والشفاء مع خضار سوتيه وبطاطس بوريه
| |
|
bahaa
المدير العآآآمـ
رقم العضوية : u8
من أقوالي :
الجنسية : نقاط : 26853 السمعة : 21 العمر : 32 الموقع : حَيثُ وَجدَتُ نَفسِِِِِے
| موضوع: رد: بيكاتا بالمشرم 2012-03-31, 4:25 am | |
| مممممم يمممي.. شكله جناااااااان شهييييي مرررررررة... سلمت يدااااااك الجميلتااان ... وننتظر المزززززززيد من ابداعاتك المميزة... تقبل مروووري..::
| |
|